Loginlayout
   User login :
Logged Users : 1

               3783873


Home » News - Annoucements
portletlayout
News - Announcements

Start Date
End Date
Search    Clean

Showing 1 to 5 of 2957 entries
First  Previous  1  2  3  4  5  Next  Last 
     Δήλωση Δημάρχου Θηβαίων για το ΚΕΠΒ Θήβας 2018-01-20  

Δήλωση Δημάρχου Θηβαίων για το ΚΕΠΒ Θήβας

Με αφορμή την επαναφορά του θέματος για το Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού Θήβας (ΚΕΠΒ) με πρόσφατες δημοσιεύσεις περί κατάργησής του, ο Δήμαρχος Θηβαίων Σπυρίδων Νικολάου δηλώνει τα ακόλουθα:

“Θεωρώ ότι είναι σε ισχύ οι δηλώσεις του αρμόδιου και υπεύθυνου Υπουργού ?μυνας κ. Καμμένου, σε πρόσφατη επίσκεψή του στη Λαμία, για τη μη κατάργηση των Κέντρων Θηβών και Λαμίας.
Παρακολουθώ πολύ στενά, καθημερινά και αδιάλειπτα  το μεγάλης σημασίας θέμα για την πόλη της Θήβας και το Δήμο μας και πιστεύω ότι μετά τις επισκέψεις στους αρμόδιους φορείς και τις άμεσες παρεμβάσεις μου το τελευταίο 48ωρο σε υψηλό επίπεδο, θα υπάρξουν εξελίξεις που θα ανακοινωθούν άμεσα.
Παραμένουμε στις θέσεις μας για το μεγάλο αυτό θέμα, που έχει κοινωνικές προεκτάσεις και παλεύουμε όλοι μαζί,  φορείς και δημότες, για τη διατήρηση του ΚΕΠΒ Θήβας και γιατί όχι την αναβάθμισή του. Είμαστε παρόντες, είμαστε σε αναμονή για τις όποιες ενέργειες απαιτηθούν, σύμφωνα με τις εξελίξεις”.
 

     ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για τη συμμετοχή επιχειρήσεων στο περίπτερο της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ στην έκθεση DETROP BOUTIQUE 2018-01-19  

Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος
Αναπτυξιακού Προγραμματισμού,
Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας
Θεμιστοκλής Χειμάρας

Λαμία, 18 Ιανουαρίου 2018


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
για τη συμμετοχή επιχειρήσεων στο περίπτερο της
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,
στην  έκθεση «DETROP BOUTIQUE»

24 - 26 Φεβρουαρίου 2018 ,  Εκθεσιακό κέντρο ΔΕΘ-ΗELEXPO, Θεσσαλονίκη
 
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην έκθεση για τα delicatessen τρόφιμα  και ποτά «Detrop Boutique 2018»,  που θα πραγματοποιηθεί από 24 έως 26 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της  ΔΕΘ ΗΕLEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Η DETROP BOUTIQUE αποτελεί μια «deli» έκθεση, στην οποία παρουσιάζονται ανώτερης και διακεκριμένης ποιότητας προϊόντα μικροπαραγωγών. Διοργανώνεται παράλληλα με την έκθεση Αρτοποιίας –Ζαχαροπλαστικής «ARTOZYMA» και απευθύνεται σε καταστήματα ντελικατέσεν, οργανικών προϊόντων, εμπόρους λιανικής και χονδρικής, αντιπροσώπους σουπερμάρκετ, ξενοδοχείων, εστιατορίων, brokers, φούρνους κλπ., τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, με τους οποίους κλείνονται προκαθορισμένα ραντεβού.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα καλύψει εξολοκλήρου το κόστος μίσθωσης και κατασκευής ενιαίου περίπτερου, για μικρούς παραγωγούς του κλάδου των παραδοσιακών, βιολογικών και φυσικών προϊόντων  που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας, με στόχο να συμβάλει στην ενίσχυση της ανάδειξης των Στερεοελλαδίτικων προϊόντων στην περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Η Περιφέρεια έχει μεριμνήσει για την προβολή των παραγωγών της τόσο στο  pavilion 10 για τον κλάδο ‘γενικό τρόφιμο’, όσο και στο pavilion 8 για τον κλάδο του κρασιού και των τυροκομικών προϊόντων. 

Η συμμετοχή των ενδιαφερόμενων παραγωγών και επιχειρήσεων στο πε...

     Βράβευση 4ου Γυμνασίου Θήβας για τη συμμετοχή του στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων μέσω διαγωνισμού του ΦΟΔΣΑ Στ. Ελλάδας 2018-01-18  

Βράβευση 4ου Γυμνασίου Θήβας για τη συμμετοχή του στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων μέσω διαγωνισμού του ΦΟΔΣΑ Στ. Ελλάδας

Το 4ο Γυμνάσιο Θήβας και τους μαθητές αυτού βράβευσε ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) Στ. Ελλάδας Α.Ε., παρουσία του Δημάρχου Θηβαίων κ. Σπύρου Νικολάου, ο οποίος επέδωσε και τους επαίνους στους μαθητές,  την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018.

Το 4ο Γυμνάσιο Θήβας συμμετείχε δυναμικά στον διαγωνισμό που διοργάνωσε ο  ΦοΔΣΑ στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μείωσης Αποβλήτων και ξεχώρισε για τις καινοτόμες προτάσεις- δράσεις του, που βασίζονται στο τρίπτυχο της Μείωσης- Επαναχρησιμοποίησης- Ανακύκλωσης (3R: Reduce, Reuse, Recycle) ειδών και αποβλήτων, αλλά και την ευαισθησία των μαθητών του σε θέματα περιβάλλοντος.  Εκτός από τους επαίνους οι μαθητές κέρδισαν από τον ΦοΔΣΑ και μία ημερήσια εκδρομή στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καρπενησίου.

Στο πλαίσιο των δράσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μείωσης Αποβλήτων οι μαθητές του σχολείου, με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών τους, κατασκεύασαν αφίσες με το τρίπτυχο 3R, γλυπτό από ανακυκλώσιμα υλικά (χριστουγεννιάτικο δέντρο από πλαστικά μπουκάλια), συνέλεξαν και παρέδωσαν μπαταρίες σε εταιρεία ανακύκλωσης, υλοποίησαν bazaar με ρούχα από δεύτερο χέρι, έκαναν κομποστοποίηση στο χώρο του σχολείου, φωτογράφισαν αρνητικά στοιχεία για το περιβάλλον και συνέστησαν ομάδα εθελοντών (eco squads) για την παρότρυνση των μαθητών και την τελική υλοποίηση περιβαλλοντικών δράσεων.

O Δήμαρχος Θηβαίων συνεχάρη θερμά τη Διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Θήβας κα Ρούλα Γκιζίλη, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές της περιβαλλοντικής ομάδας του σχολείου για τη συμμετοχή και τη διάκρισή τους στο διαγωνισμό, τονίζοντας ότι αυτές οι δράσεις αλληλεγγύης για το περιβάλλον ταυτόχρονα αποτελούν και καλές πρακτικές όχι μόνο για το περιβάλλον αλλά και για την ενίσχυση του εθελοντισμού και συμβάλλουν θετικά στην αλλαγή κουλτούρας προς όφ...

     Ανακοίνωση για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος που επιθυμούν να τους παραχωρηθεί με μίσθωση δικαίωμα απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας έμπροσθεν της επιχείρησής τους 2018-01-18  

                                                                   
  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
        ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
        ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ                                         


        ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
           
     Σας γνωρίζουμε ότι όσοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος επιθυμούν να τους παραχωρηθεί με μίσθωση δικαίωμα απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας έμπροσθεν της επιχείρησής τους, θα πρέπει να υποβάλουν έως την 31-3-2018 σχετική αίτηση στο Τμήμα Εσόδων  και Περιουσίας του Δήμου (οδός Κύπρου αρ. 3 , Θήβα, τηλ. 2262350623,624) προκειμένου να ελεγχθεί από τις συναρμόδιες υπηρεσίες εάν υφίστανται οι νόμιμες προϋποθέσεις για την εν λόγω παραχώρηση, σύμφωνα με τις διατάξεις της με αρ.   ΔΔΠ0007378/0454ΒΕΞ2017 ΚΥΑ (ΦΕΚ 1636/Β’/12-05-2017) των Υπουργών Εσωτερικών – Οικονομικών – Περιβάλλοντος και Ενέργειας όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα.
Στην αίτηση αναγράφονται αναλυτικά τα στοιχεία του αιτούντος, η διάρκεια της μίσθωσης που  επιθυμεί και η θέση , η ιδιότητα και το εμβαδόν του αιτούμενου προς παραχώρηση χώρου.
Με την αίτηση συνυποβάλλονται:
1) Φωτοαντίγραφο της άδειας λειτουργίας της επιχείρησης
2) Ταμειακή α...

     ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 2018-01-17  

Δείτε εδώ τον απολογισμό


LayoutItems
Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες

για πολίτες και επιχειρήσεις

LayoutItems
Καιρός

Ενημερωθείτε για τον καιρό στην Θήβα

LayoutItems
Χάρτης Δήμου

Περιηγηθείτε στο χάρτη της Θήβας

LayoutItems
Ηλεκτρονικός Τύπος

Διαβάστε τον τοπικό τύπο

banners

 Με χρήση του mouse: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και κυλήστε το ροδάκι του mouse για μεγέθυνση ή σμίκρυνση.
 Με χρήση του πληκτρολογίου: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και το πλήκτρο (+) για Μεγέθυνση ή το πλήκτρο Ctrl και (-) για σμίκρυνση.

    

        Copyright © 2009 created by NeuroPublic